05:49 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο

Ο Μαδούρο συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους αντιπροσώπους της Διεθνούς Ομάδας Επαφής

© Sputnik / Sergey Guneev
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κρίση στη Βενεζουέλα (268)
0 0 0

Ο πρόεδρος της χώρας της Λατινικής Αμερικής πραγματοποίησε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ομάδας Επαφής (ICG), όπου και έκανε εκτενή αναφορά στον αντίκτυπο των κυρώσεων των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δημοσίευσε ένα βίντεο από την πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ομάδας Επαφής (ICG), κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε ο αντίκτυπος των κυρώσεων των ΗΠΑ στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Στις αρχές Μαΐου, η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, δήλωσε ότι η ομάδα που υποστηρίζεται από τον οργανισμό, η οποία ηγείται των προσπαθειών για τη σταθεροποίηση της κρίσης στη Βενεζουέλα, θα εξετάσει το ενδεχόμενο αποστολής μίας πολιτικής αντιπροσωπίας στο Καράκας.

​«Η συνάντηση με την Διεθνή Ομάδα Επαφής για να τους ενημερώσουμε για τις συνέπειες του αποκλεισμού και των κυρώσεων εκ μέρους της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ ενάντια στη Βενεζουέλα», αναφέρει η ετικέτα του βίντεο, που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Μαδούρο στο Twitter αργά την Πέμπτη.

Ένας δημοσιογράφος σημείωσε στο βίντεο, που βιντεοσκοπήθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα VTV, ότι η συνάντηση υψηλού επιπέδου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και συμπεριλάμβανε τους εκπροσώπους της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Ολλανδίας.

Θέμα:
Κρίση στη Βενεζουέλα (268)
Tags:
Φεντερίκα Μογκερίνι, Νικολάς Μαδούρο, Γερμανία, ΗΠΑ, Βενεζουέλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK