16:13 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο 27χρονος που συνελήφθη το Σάββατο δήλωσε fan της της σειράς βιντεοπαιχνιδιών «Assassin's Creed» της Ubisoft. Ο ύποπτος εξήγησε ότι δημιούργησε ο ίδιος τις λεπίδες και πως τις τοποθέτησε στα χέρια του με ελαστική ταινία.

Ένας 27χρονος συνελήφθη το Σάββατο κοντά στο σταθμό Saint-Lazare του Παρισιού λίγο πριν την διαδήλωση των Κίτρινων Γιλέκων και τέθηκε υπό κράτηση για τη μεταφορά δύο αυτοσχέδιων κρυμμένων λεπίδων στους καρπούς του.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, ο Thomas G., που γεννήθηκε στο Hauts-de-Seine και ζούσε στο Eure-et-Loir, φορούσε ένα στρατιωτικό σακίδιο, μαύρη μάσκα, γυαλιά ηλίου και μαύρη κουκούλα τα οποία οι αστυνομικοί βρήκαν ύποπτα.

Το Point ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία, αλλά γρήγορα συνελήφθη.

Ο ύποπτος εξήγησε ότι δημιούργησε ο ίδιος τις λεπίδες και τις συσκευές και πως τις τοποθέτησε στα χέρια του με ελαστική ταινία.

Προειδοποίησε μάλιστα τους αστυνομικούς ότι οι συσκευές ήταν «ασταθείς», οπότε η αστυνομία έπρεπε να λάβει προφυλάξεις για να αποφύγει την ενεργοποίησή τους, προκειμένου να αφαιρέσει τις συσκευές χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.

​Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία βρήκε δύο συσκευές στους καρπούς και τους βραχίονες του ατόμου, κρυμμένους κάτω από το σακάκι του. Κάθε συσκευή θα μπορούσε να ενεργοποιήσει το άνοιγμα μιας λεπίδας 30 cm κάτω από το μανίκι.

Ο ύποπτος ανέφερε στην αστυνομία ότι είναι fan της σειράς βιντεοπαιχνιδιών «Assassin's Creed» της Ubisoft.

Το συγκεκριμένο άτομο είναι οπαδός των σωμάτων επιβολής του νόμου και είχε προγραμματιστεί να λάβει εξετάσεις για να γίνει βοηθός ασφαλείας (ADS) στα τέλη Μαΐου, σύμφωνα με το Point.

Tags:
Assassin's Creed, Ubisoft, λεπίδες, αστυνομία, Παρίσι, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK