07:46 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια εκστρατεία υπέρ ενός 52χρονου γιατρού από τη Βρετανία έχει ξεκινήσει διαδικτυακά. Ο Κέιθ Γουόλβερσον έχει τεθεί υπό έρευνα, μετά από ένα περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν, πριν από έναν σχεδόν χρόνο.

Υπό έρευνα έχει τεθεί ένας 52χρονος γιατρός στη Βρετανία, επειδή ζήτησε από μια γυναίκα να σηκώσει την μπούρκα που φορούσε. 

Ο λόγος για τον Κέιθ Γουόλβερσον, για την περίπτωση του οποίου έχει ξεκινήσει, από την Κυριακή, συλλογή υπογραφών, με το αίτημα να μην απολυθεί, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Royal Stoke University Hospital τον περασμένο Ιούνιο και ο ίδιος έκτοτε, δεν μπορεί να εργαστεί εκεί, ενώ όπως τονίζει ο ίδιος, δεν είναι εύκολο να προσληφθεί από κάποιον άλλον φορέα σαν γιατρός, όταν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σε βάρος του. 

«Νιώθω σαν να μην μου έχει απομείνει καμία άλλη εναλλακτική από το να ψάξω κάτι άλλο να κάνω», αναφέρει ο ίδιος, ευχαριστώντας τους ανθρώπους για τα μηνύματα στήριξης που του στέλνουν. 

Όλα ξακίνησαν όταν ο 52χρονος γιατρός, όπως αναφέρεται, ζήτησε «ευγενικά» από μία γυναίκα να αφαιρέσει την μπούρκα, καθώ δεν μπορούσε να καταλάβει τι του έλεγε σχετικά με την άρρωστη κόρη της. 

Η γυναίκα είχε μεταφέρει την κόρη της ηλικίας 10 ή 11 ετών, καθώς φοβούνταν ότι έχει αμυγδαλίτιδα. 

Ο γιατρός σημείωσε ότι η γυναίκα εκείνη τη στιγμή δεν παραπονέθηκε, αλλά λίγο αργότερα έφτασε στο νοσοκομείο άνδρας της και προειδοποιούσε ότι θα υποβάλει μήνυση σε βάρος του. 

Στη μηνυτήρια αναφορά σημειώνεται ότι η γυναίκα δεν ήθελε να αφαιρέσει την μπούρκα. Ο γιατρός αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει τον διάλογο μαζί της, εάν η ίδια δεν έβγαζε την μπούρκα. 

Tags:
μπούρκα, υπογραφές, γιατρός, μαντίλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK