08:21 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Υπηρεσία Ομοσπονδιακής Ασφάλειας της Ρωσίας (FSB)

Τρομοκράτες που σχεδίαζαν επίθεση αποκλείστηκαν σε σπίτι στη Δυτική Ρωσία

© Sputnik / Federal Security Service (FSB)
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Εθνική Aντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσίας δήλωσε ότι οι εγκληματίες είχαν εντοπιστεί σε ιδιωτική κατοικία εντός ενός συγκροτήματος κατοικιών στην πόλη Κολχουγκίνο και συγκεκριμένα την περιοχή Βλαντίμιρ, περίπου 118 μίλια από τη Μόσχα.

Οι αρχές ασφαλείας της Ρωσίας ξεκίνησαν μια ειδική αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην πόλη Κολχουγκίνο, σύμφωνα με την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή.

«Μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση διεξάγεται στην περιοχή Βλαντίμιρ… οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση έχουν αποκλειστεί σε ένα σπίτι από τους άνδρες των σωμάτων επιβολής του νόμου», ανέφερε η δήλωση.

Η πόλη Κολχουγκίνο έχει περίπου 45.000 κατοίκους.

Στις 12 Απριλίου, Ρώσοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην πόλη Τιουμέν, κατά τη διάρκεια της οποίας δυο ύποπτα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh, που σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση, «εξουδετερώθηκαν».

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας δήλωσε ότι η επιχείρηση είχε ξεκινήσει αφού τα μέλη του Daesh, τα οποία σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν μια τρομοκρατική ενέργεια, είχαν εντοπιστεί σε ένα από τα κτίρια κατοικιών στην πόλη Τιουμέν.

Tags:
τρομοκρατική επίθεση, τρομοκράτες, τρομοκρατική οργάνωση, Daesh, Μόσχα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK