21:21 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Τραμπ φαίνεται πως ακολουθεί την παλιά κλασική και παραδοσιακή μέθοδο όσον αφορά τη σύνταξη των ομιλιών του, επιλέγοντας είτε αυτός είτε κάποιος από το επιτελείο του να γράψει το κείμενο με το χέρι και όχι σε υπολογιστή.

Φωτογραφία που δείχνει ένα κομμάτι χαρτί από τις χειρόγραφες σημειώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει της ομιλίας του στο Ρόουζ Γκάρντεν, κατάφερε να βγάλει ο φωτογράφος της Washington Post, Τζαμπίν Μπότσφορντ.

Μάλιστα, εάν η εικόνα περιστραφεί, φαίνεται ολοκάθαρα πως ο Τραμπ γράφει στις σημειώσεις του, «θέλουν να με ενοχοποιήσουν για πράξεις δικές τους» και «οι Δημοκρατικοί δεν έχουν πετύχει τίποτα».

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τον Αμερικανικό λαό», γράφει σε άλλο σημείο ο Αμερικανός πρόεδρος στις σημειώσεις της ομιλίας του.

Την Τετάρτη, ο Τραμπ μιλώντας στο Ρόουζ Γκάρντεν του Λευκού Οίκου, ξεκαθάρισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τους Δημοκρατικούς σχετικά με το μεγάλο επενδυτικό νομοσχέδιο των 1ος τρισ. δολαρίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, εάν δεν τερματίσουν τις αναρίθμητες έρευνες σε βάρος του. Το σκεπτικό αυτό, ανέπτυξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε επιστολή του προς την ηγεσία των Δημοκρατικών την περασμένη Τρίτη.

Ο Τραμπ, αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι και τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ, αφού μίλησαν μόλις για λίγα λεπτά.

Tags:
ΗΠΑ, φωτογραφία, χειρόγραφο, ομιλία, Νάνσι Πελόζι, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK