ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την «άμεση και πλήρη συνεργασία» των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ με τον Γενικό Εισαγγελέα, Γουίλιαμ Μπαρ, ζήτησε χθες με επίσημη ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Η συνεργασία που ζήτησε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ αφορά την έρευνα του Εισαγγελέα για ενδεχόμενες «κατασκοπευτικές δραστηριότητες» κατά τη διάρκεια των εκλογών το 2016.

Η δήλωση ανέφερε ακόμη ότι στον Μπαρ «ανετέθη πλήρης και ολοκληρωτική εξουσιοδότηση για αποχαρακτηρισμό των πληροφοριών που σχετίζονται με την έρευνα αυτή, σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρότυπα για τη διαχείριση διαβαθμισμένων πληροφοριών».

«Η σημερινή πρωτοβουλία θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι όλοι οι Αμερικανοί θα μάθουν την αλήθεια για τα γεγονότα που συνέβησαν και τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τις τελευταίες προεδρικές εκλογές και θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στους δημόσιους θεσμούς μας», αναφέρει η δήλωση του Λευκού Οίκου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει επανειλημμένα επικρίνει το FBI για την παρακολούθηση των μελών της προεκλογικής του εκστρατείας τον Νοέμβριο του 2016.

Tags:
προεκλογική εκστρατεία, εισαγγελέας, Ουίλιαμ Μπαρ, εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK