02:57 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2019
Η Τερέζα Μέι ανακοινώνει ότι παραιτείται.

Έκρηξη στο Twitter μετά την παραίτηση της Μέι

© AP Photo / Alastair Grant
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εξελέγη με την υπόσχεση ότι θα φέρεις εις πέρας το Brexit «για όλους» ωστόσο μετά από τρία χρόνια αναστάτωσης, υπουργικών παραιτήσεων, αδιέξοδων διαπραγματεύσεων και κατάρρευσης της κοινοβουλευτικής εμπιστοσύνης, η ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε ότι ήταν ώρα να επιτρέψει σε κάποιον άλλο να αναλάβει.

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ανακοίνωσε την παραίτησή της το πρωί της 24ης Μαΐου με δάκρυα στα μάτια, παρότι οι χρήστες του Twitter φαίνεται ότι τα μόνο δάκρυα που έριξαν ήταν από το γέλιο, σχολιάζοντας δηκτικά την πρωθυπουργό και τη θητεία της μέσα από πληθώρα memes.

Δήλωσε ότι παραιτείται από την ηγεσία των Συντηρητικών στις 7 Ιουνίου, εκκινώντας την κομματική κούρσα διαδοχής που οι Τόρις ελπίζουν πως θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουλίου. Αριθμός βουλευτών έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση.

​Ωστόσο, δεν ήταν όλοι οι δημιουργοί των meme τόσο ζωντανοί, μερικά ήταν λιγότερο ενθουσιώδη στην προοπτική της αποχώρησης της Μέι από την Ντάουνινγκ Στριτ, καθώς αυτό μπορεί να σημάνει την αντικατάστασή της από τον Μπόρις Τζόνσον.

 

Σχετικά:

Η Μέι εγκαταλείπει λαβωμένη το τιμόνι της Βρετανίας
Τι κατάφερε η Τερέζα Μέι στις 1.047 ημέρες διακυβέρνησής της;
Από τη Θάτσερ στη Μέι: Οι παραιτήσεις των Βρετανών πρωθυπουργών
Tags:
Twitter, Ηνωμένο Βασίλειο, Brexit, παραίτηση, Τερέζα Μέι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK