14:11 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην Ιερουσαλήμ θα βρεθεί τον Ιούνιο ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας της αμερικανικής κυβέρνησης Τζον Μπόλτον, προκειμένου να συναντηθεί με τους ομολόγους του από την Ρωσία και το Ισραήλ.

Ο Αμερικανός σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας θα συναντηθεί με τους ομολόγους του από την Ρωσία και το Ισραήλ, τον Ιούνιο στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να συζητήσουν θέματα περιφερειακής ασφάλειας, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Σαρά Σάντερς.

«Τον Ιούνιο, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ κ. Τζον Μπόλτον, ο Ισραηλινός σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Μέιρ Μπεν-Σαμπάτ και ο Ρώσος γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεβ θα συναντηθούν στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ για να συζητήσουν θέματα περιφερειακής ασφάλειας».

Την Τρίτη, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η προετοιμασία μιας οικονομικής διάσκεψης στο Μπαχρέιν ως μέρος του προτεινόμενου σχεδίου των ΗΠΑ για την προώθηση της διευθέτησης της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης είναι η προσπάθεια της Ουάσινγκτον να αντικαταστήσει την πραγματική ειρηνευτική διαδικασία με τα οικονομικά της συμφέροντα.

Tags:
υπουργείο Εξωτερικών, σύμβουλος, Εθνική Ασφάλεια, Τζον Μπόλτον, Ιερουσαλήμ, Ρωσία, Ισραήλ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK