06:14 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

O τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, στις 20 Μαΐου του 2019, εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας, λόγω σοβαρού αναπνευστικού προβλήματος.

Νέα επιδείνωση εμφάνισε η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Λευκωσίας.

Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να διασωληνώσουν εκ νέου τον τέως πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς κρίθηκε αναγκαία η μηχανική υποστήριξη με αναπνευστήρα.

«Σήμερα, οι θεράποντες ιατροί του, κατά την τακτική αξιολόγηση της κατάστασής της υγείας του, αποφάσισαν ότι υπήρχε ανάγκη να υποστηριχθεί μηχανικά με αναπνευστήρα. Η ανάγκη για πολυεπίπεδη υποστήριξη παραμένει» αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «philenews.com», εξακολουθεί να ενημερώνεται τακτικά για την εξέλιξη της υγείας του κ. Χριστόφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Χριστόφιας, «ανοιχτό» το σενάριο μεταφοράς στο εξωτερικό

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως πρόεδρος εισήχθη εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο της κυπριακής πρωτεύουσας στις 20 Μαΐου, λόγω σοβαρού αναπνευστικού προβλήματος.

Σχετικά:

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Χριστόφιας, «ανοιχτό» το σενάριο μεταφοράς στο εξωτερικό
Στην εντατική ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας
Tags:
ιατρική φροντίδα, νοσοκομείο, ΜΕΘ, υγεία, Δημήτρης Χριστόφιας, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK