06:32 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τέσσερα νέα βιβλία με μικρές ιστορίες από το σύμπαν του «Χάρι Πότερ» θα κυκλοφορήσει η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Οι ιστορίες θα είναι διαθέσιμες από τις 21 Ιουνίου σε eBook.

Η διάσημη συγγραφέας του «Χάρι Πότερ», Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα κυκλοφορήσει τέσσερις νέες ιστορίες από το συναρπαστικό σύμπαν των μάγων.

Τα νέα βιβλία που θα κυκλοφορήσουν μέσω διαδικτύου σε μορφή eBook θα πωλούνται προς 2,99 δολάρια έκαστο, από τις 21 Ιουνίου, μέσω του Pottermore, του ιστοτόπου ψηφιακού εμπορίου και εκδόσεων της Ρόουλινγκ.

Οι νέες, μικρές ιστορίες θα ομοιάζουν με παλιότερες εκδόσεις με επιπλέον περιεχόμενο όπως ήταν το «Χάρι Πότερ: Μια Ιστορία Μαγείας».

Η Ρόουλινγκ ανέφερε ότι αυτές οι νέες ιστορίες «θα σας μεταφέρουν πίσω στον χρόνο για άλλη μια φορά για να μάθετε για την παραδοσιακή λαογραφία και τη μαγεία στην καρδιά των ιστοριών του Χάρι Πότερ», παρέχοντας πληροφορίες για διάφορα μαθήματα που διδάσκονται στη Σχολή Χόγκουαρτς, όπως Ξόρκια, Άμυνα Κατά των Σκοτεινών Τεχνών, Φίλτρα, Βοτανολογία, Μεταμορφώσεις, Αστρονομία και Φροντίδα των Μαγικών Πλασμάτων.

«Προετοιμαστείτε να βουτήξετε βαθιά στην πλούσια ιστορία της μαγείας (είτε πρόκειται για τη δική μας ιστορία των Μαγκλ είτε για τον μαγικό κόσμο που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ) με αυτή τη νέα σειρά σύντομων eBook, εμπνευσμένων από την έκθεση της Βρετανικής Βιβλιοθήκης και τα συνοδευτικά της βιβλία, Χάρι Πότερ: Μια Ιστορία Μαγείας», αναφέρει η ανακοίνωση του Pottermore.

Την εικονογράφηση της σειράς θα κάνει ο καλλιτέχνης Rohan Daniel Eason που είναι γνωστός για το σουρεαλιστικό και τρομακτικό στυλ του.

Tags:
Μάγια, μαγεία, βιβλίο, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Χάρι Πότερ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK