16:21 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε κρατητήρια στη Λευκωσία βρίσκεται ο serial killer της Κύπρου, ο οποίος περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του διαβάζοντας βιβλία ενώ δείχνει ιδιαίτερα ψύχραιμος.

Ο «Ορέστης», ο serial killer της Κύπρου που κρατείται σχεδόν δύο μήνες φαίνεται πως παρά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει διατηρεί ένα ψύχραιμο προφίλ.

Ο ίδιος φαίνεται να περνάει τις περισσότερες ώρες στο κελί του διαβάζοντας τα βιβλία του George Martin, «Game of Thrones», τα οποία όπως αναφέρει ρεπορτάζ του politis.com.cy τον έχουν απορροφήσει.

Τις υπόλοιπες ώρες διαβάζει εφημερίδες ή βλέπει ειδήσεις, ωστόσο παραμένει αδιάφορος για το τι συμβαίνει γύρω του στον χώρο κράτησής του.

Εμφανίζεται παράλληλα αμίλητος και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ενώ τρώει από το φαγητό που του δίνουν από τα μαγειρεία των Κεντρικών Φυλακών και δεν παραγγέλνει όπως συνηθίζουν οι άλλοι κρατούμενοι απ΄εξω.

Το φαγητό μάλιστα, το τρώει στο κελί του, στο οποίο παραμένει 24 ώρες το 24ωρο.

Την ηρεμία του ωστόσο φαίνεται να χάνει κάθε φορά που ακούει το «κλικ» από τις χειροπέδες, καθώς όπως περιγράφει το σχετικό ρεπορτάζ, το βλέμμα του σκοτεινιάζει.

Το «Ορέστη» δεν τον έχει επισκεφθεί κανείς άλλος εκτός  του πατέρα του.

Tags:
χειροπέδες, Game of Thrones, φυλακές, κράτηση, serial killer, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK