16:24 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αντιδήμαρχος μιας πόλης στη Σιβηρία ήπιε σε δημόσια θέα ένα ποτήρι νερό με σκουλήκια, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με κατοίκους που ζητούσαν λύσεις για τα προβλήματα που παρουσιάζονται με το πόσιμο νερό.

Βίντεο με τον διάλογο του αντιδημάρχου της πόλης Κισελιόφσκ στην επαρχία Κεμέροβο της Ρωσίας, Σεργκέι Σίσκιν, με κατοίκους της περιοχής είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι κάτοικοι προσκόμισαν στον αντιδήμαρχο ένα ποτήρι με μολυσμένο νερό, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση του συστήματος καθαρισμού του νερού στην πόλη τους.

Αφού άκουσε τις καταγγελίες τους, ο Ρώσος αξιωματούχος πήρε το ποτήρι νερό, μέσα στο οποίο κολυμπούσαν ζωντανά σκουλήκια, και άδειασε το ποτήρι.

Ωστόσο, αυτή η ενέργεια του αντιδημάρχου δεν εντυπωσίασε τους κατοίκους, οι ζήτησαν εκ νέου από τις αρχές να γίνει απολύμανση του νερού.

Κατά τον τοπικό Τύπο, τα πρώτα σκουλήκια έκαναν την εμφάνισή τους στο νερό στις αρχές Μαΐου, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται, δίχως να βελτιώνεται η κατάσταση.

Η κίνηση του αντιδημάρχου έφερε αντιδράσεις και στο Διαδίκτυο, με έναν αναγνώστη του ιστοτόπου Lenta.ru να τον χαρακτηρίζει «παράσιτο μεγαλύτερο από τα σκουλήκια», καταλογίζοντάς του αδιαφορία.

Άλλος χρήστης του Διαδικτύου παρομοίασε το νερό που ήπιε ο δήμαρχος με… τεκίλα με σκουλήκι.

Σχετικά:

Η ζωή στη χώρα που βρίσκεται στα πρόθυρα εξαφάνισης κάτω από το νερό
Η γυναίκα που έχει αλλεργία στο νερό
Δάσκαλος Κουνγκ Φου βγάζει νερό και γάλα από τα μάτια
Tags:
νερό, σκουλήκια, Σιβηρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK