17:53 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η έκδοση του Pretty Woman του Μάρσαλ με πρωταγωνιστή τους Ρόμπερτς και Ρίτσαρντ Γκιρ κυκλοφόρησε το 1990 και είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς ρομαντικές κωμωδίες όλων των εποχών.

Ήταν η ταινία που εδραίωσε την θέση της Τζούλια Ρόμπερτς ως βασίλισσας της δεκαετίας του 1990.

Αλλά η ηθοποιός έχει αποκαλύψει με δηλώσεις της πως το Pretty Woman αρχικά έπρεπε να είναι μια πολύ πιο σκοτεινή ιστορία.

Η Ρόμπερτς αποκάλυψε ότι είχε περάσει από κάστινγκ από την Πατρίσια Αρκέτ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Αρκέτ αποκάλυψε ότι δεν είχαν κάποια ηθοποιό για τον ρόλο της Βίβιαν Ουόρντ ο οποίος τελικά πήγε στην Ρόμπερτς.

Η Αρκέτ σημείωσε ότι οι περισσότεροι οπαδοί του Pretty Woman θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι ήταν αρχικά γνωστό ως 3000 και είχε ένα «αρκετά σκληρό» τέλος.

«Την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο, έριξε πάνω της τα χρήματα και έφυγε, αφήνοντάς την σε κάποιο βρώμικο δρομάκι», θυμάται η Ρόμπερτς, σύμφωνα με το News.com.au.

Η έκδοση του Pretty Woman του Μάρσαλ με πρωταγωνιστή τους Ρόμπερτς και Ρίτσαρντ Γκιρ κυκλοφόρησε το 1990 και είναι πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς ρομαντικές κωμωδίες όλων των εποχών.

Έδωσε επίσης ώθηση την καριέρα της Ρόμπερτς, με την ηθοποιό να παίζει σε μια σειρά ρομαντικών ταινιών κωμωδίας.

Το 2017 ο πρώην επικεφαλής του στούντιο της Disney Τζέφρι Κάτζενμπεργκ αποκάλυψε ότι η μεταβολή του Pretty Woman σε μια ρομαντική κωμωδία ήταν δύσκολη, καθώς προοριζόταν να έχει ένα σκληρό τέλος.

«Ως σενάριο, το Pretty Woman ήταν μια ταινία για μια πόρνη στην Hollywood Boulevard. Με την ευκαιρία, στην αρχική έκδοση – η οποία ήταν αρκετά σκοτεινή - νομίζω ότι η Βίβιαν πέθανε από υπερβολική δόση», σημείωσε.

Το 2015 ο σεναριογράφος Τζ. Φ. Λόουτον ανέφερε στο κοινό ότι η ταινία έπρεπε να τελειώσει με την Βίβιαν και την φίλη της Κιτ σε ένα λεωφορείο με προορισμό την Disneyland προκειμένου να ξοδέψουν τα χρήματα του Έντουαρντ.

Αλλά το τέλος τελικά άλλαξε με τον Έντουαρντ να φτάνει στο διαμέρισμα της Βίβιαν, να νικά τον φόβο του για τα ύψη προκειμένου να την «διασώσει» από μια φωτιά.

Tags:
ηθοποιός, ηθοποιοί, Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζούλια Ρόμπερτς, ταινία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK