18:17 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Το κοινοβούλιο της Ουγγαρίας

Στους 20 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στον Δούναβη

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι αρχές, εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση. Προς το παρόν, ανακρίνονται 230 άτομα και 66 αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το πολύνεκρο αυτό δυστύχημα.

Άλλο ένα πτώμα από την τραγωδία με το ποταμόπλοιο που βούλιαξε στον πάτο του ποταμού Δούναβη εντόπισαν τα συνεργεία διάσωσης στην Βουδαπέστη.

Ειδικότερα, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα και βρέθηκε περίπου 23 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος, στην πόλη Σαζαλομπάτα.

Πλέον, ο αριθμός των νεκρών από το δυστύχημα έχει φτάσει τους 20, ενώ οι αρχές επισημαίνουν πως ακόμη αγνοούνται επτά άτομα.

Την ίδια στιγμή οι αρχές έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο να εντοπιστεί ζωντανός έστω και ένας από τους υπόλοιπους επτά αγνοουμένους.

Επιπλέον, οι αστυνομικές αρχές, εξακολουθούν να ανακρίνουν 230 άτομα και 66 αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το πολύνεκρο αυτό δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε στις 29 Μάιου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας Βουδαπέστη, σε ποταμόπλοιο γεμάτο Νοτιοκορεάτες τουρίστες.

Tags:
Δούναβης, αγνοούμενοι, νεκροί, δυστύχημα, ατύχημα, Βουδαπέστη, Ουγγαρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK