Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρόκειται να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη στη Γενεύη, στην Ελβετία τη Δευτέρα, όπου θα παραστεί στη 108η σύνοδο της Διεθνούς Συνδιάσκεψης Εργασίας ενώ θα επισκεφθεί τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικής Έρευνας (CERN).
Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του ταξιδιού του, ο Μεντβέντεφ, μαζί με αρκετούς υπουργούς, θα επισκεφθούν το CERN και θα συναντηθούν με Ρώσους ερευνητές που εργάζονται σε αυτό το σημαντικό επιστημονικό ερευνητικό κέντρο.
Την επόμενη μέρα, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διεθνούς Συνδιάσκεψης Εργασίας και θα μιλήσει στην ολομέλεια της.
Ο Μεντβέντεφ αναμένεται επίσης να πραγματοποιήσει σειρά διμερών συναντήσεων στο περιθώριο της διάσκεψης, μεταξύ άλλων με τον Γενικό Διευθυντή της Οργάνωσης Γκάι Ράιντερ.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)