06:59 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
μασάζ

Υπηρεσίες μασάζ στα τρένα βάζει η Ινδία για να αυξήσει τα έσοδα

© Φωτογραφία : Pixabay/anna3416
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι σιδηρόδρομοι στην Ινδία προσέθεσαν εσχάτως μια κάπως απροσδόκητη υπηρεσία για ορισμένους από τους επιβάτες τους, που νιώθουν κουρασμένοι από τις συνεχείς μετακινήσεις τους: μασάζ στο κεφάλι και στα πόδια. Τα σχόλια για την επιλογή αυτή πάντως δεν είναι όλα θετικά.

Από το προσεχές Σαββατοκύριακο, 39 σιδηροδρομικές γραμμές της Ινδίας, θα προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες μασάζ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον εθνικό σιδηρόδρομο της χώρας. Το Σάββατο, με ανάρτηση στο Twitter, ο ινδικός σιδηρόδρομος ανακοίνωσε ότι από τις υπηρεσίες μασάζ, προσδοκά σε έσοδα της τάξεως των 28.800 δολαρίων ετησίως.

Τρεις έως πέντε μασέρ θα ταξιδεύουν με τα τρένα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, φορώντας ειδικά ταμπελάκια. Οι υπηρεσίες τους θα κοστίζουν περί τα 1,5 δολάρια. Η σιδηροδρομική εταιρία αισιοδοξεί ότι το μασάζ μπορεί να οδηγήσει και σε αύξηση στις πωλήσεις των εισιτηρίων.

The situation of sleeper class,even one can't move to the toilet as well as some people locks the door from inside….To much frustrating..#IndianRailways pic.twitter.com/GqywUcLElt

Η εξέλιξη αυτή, δεν ενθουσίασε τους πάντες, καθώς αρκετοί σχολίασαν ότι τα ποσά που δαπανήθηκαν για τις υπηρεσίες μασάζ θα μπορούσαν να έχουν κατευθυνθεί σε κάτι πολύ πιο χρήσιμο. Ένας χρήστης του Twitter αναρωτήθηκε τι να το κάνει κανείς το μασάζ όταν η κατάσταση στις τουαλέτες των βαγονιών των τρένων πάνε «από το κακό στο χειρότερο». Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα, πολλοί ακόμα ανέφεραν ότι πριν ξεκινήσουν τα μασάζ θα έπρεπε να γίνουν επειγόντος βελτιώσεις στις υπάρχουσες δομές και υπηρεσίες.

How about a bookstore instead? “Massage” for the mind!! @PiyushGoyal.. just imagine… over 12000 trains… means 12000 new bookstores in one go. Think of what it can do to the young minds of the nation pic.twitter.com/ozG7ixuOJb

Ορισμένοι πάντως, δείχνουν πιο συναινετική διάθεση. Καλωσορίζουν την νέα υπηρεσία ως επωφελή γιατί θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και ζητούν να επεκταθεί περαιτέρω στους σιδηροδρόμους όλης της ινδικής επικράτειας.

Tags:
ειδήσεις σήμερα, ειδήσεις, μασάζ, τρένα, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK