ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πλοία της ακτοφυλακής της Ρωσίας πραγματοποίησαν κοινές ασκήσεις με σκάφη της αμερικανικής ακτοφυλακής στα θαλάσσια σύνορα των δύο κρατών στην περιοχή της Αρκτικής.

Ρωσικά και αμερικανικά πλοία της ακτοφυλακής διεξήγαγαν κοινές επιχειρήσεις και εκπαίδευση στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των δύο κρατών στην Αρκτική, δήλωσε ο κλάδος της Ανατολικής Αρκτικής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας (FSB).

«Μια κοινή επιχείρηση περιπολίας διεξήχθη από τα πλοία της ακτοφυλακής της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των δύο κρατών στο πλαίσιο του σχεδίου συνεργασίας μεταξύ της Ρωσικής FSB (East Arctic branch) και της αμερικανικής ακτοφυλακής District 17, δήλωσε ο οργανισμός σε δήλωση του.

Κατά τη διάρκεια της κοινής επιχείρησης, τα πλοία της ρωσικής και αμερικανικής ακτοφυλακής εξέτασαν τις συσκευές ραδιοεπικοινωνιών και πραγματοποίησαν εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας το διεθνές σύστημα σημάτων για τον συντονισμό των κινήσεων τους.

Ο οργανισμός ανέφερε επίσης ότι τα πλοία της ακτοφυλακής δεν εντόπισαν κανέναν λαθρομετανάστη κατά τη διάρκεια των κοινών επιχειρήσεων.

Tags:
σκάφη, πλοία, στρατιωτικές επιχειρήσεις, Αρκτική, ΗΠΑ, ακτοφυλακή, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK