17:30 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο Πολωνός Πρόεδρος Αντρέι Ντούντα επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο την Τετάρτη για συνομιλίες με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για μια σειρά διμερών συζητήσεων σε θέματα όπως η ασφάλεια, το εμπόριο, η ενέργεια και η εμβάθυνση της εταιρικής σχέσης για την ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου του Πολωνού Προέδρου Αντρέι Ντούντα και του Αμερικανού ομολόγου του Ντόναλντ Τραμπ, ένας λεπτός ιστός αράχνης έκανε την εμφάνισή του ανάμεσα στα μικρόφωνα που τοποθετήθηκαν μπροστά τους.

Ενώ πολλοί χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης χλεύασαν το συμβάν ορισμένοι υπογράμμισαν ότι αυτό ήταν ένα καλό σημάδι, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε πραγματικά «σύνδεση» μεταξύ των ηγετών των δύο κρατών.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα ανέφεραν πως θα κάνουν μια νέα κοινή προσπάθεια για να ενισχύσουν σημαντικά τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους  στο Λευκό Οίκο.

Η συνεργασία θα αφορά την ενέργεια και την άμυνα, με την αποστολή 1.000 αμερικανικών στρατιωτών στα σύνορα με τη Ρωσία .

Tags:
Λευκός Οίκος, βίντεο, ιστός αράχνης, αράχνη, Αντρέι Ντούντα, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK