20:07 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σμήνη από μύγες εισβάλουν σε σπίτια, φράχτες και αυτοκίνητα στα Ουράλια, τρελαίνοντας τους ανθρώπους. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε δεν έφταιγε ο Θεός και κάποια κατάρα, αλλά ένας αγρότης, σύμφωνα με αναφορές.

Οι κάτοικοι του χωριού Λαζόρεβι στην περιοχή Σβέρντλοβσκ στα Ουράλια παλεύουν κατά της εισβολής μυγών, που θυμίζουν μία από τις βιβλικές πληγές της Αιγύπτου, μεταδίδει το ρωσικό δίκτυο VGTRK. Τα έντομα το χωριό της Ρωσίας καλύπτουν κτίρια και αυτοκίνητα, ενώ εκατομμύρια γυρνούν γύρω από τους κατοίκους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα τοπικά καταστήματα έχουν ελλείψεις από απωθητικά. Στο μεταξύ χρήστες του διαδικτύου ανεβάζουν ανατριχιαστικά βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τις αναφορές των Μέσων η εισβολή συνδέεται με ντόπιο αγρότη που παρήγγειλε μία υποδομή για πουλερικά προκειμένου να πετά τα περιττώματά τους από το καλοκαίρι του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019 σε γειτονικό κτήμα χωρίς άδεια. Παρότι έγινε απολύμανση στο οικόπεδο, αυτό δεν βοήθησε να εξαλειφθούν τα σκουλήκια. Οι τοπικές αρχές διερευνούν το ζήτημα.  

Tags:
μύγα, χωράφια, εισβολή, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK