08:21 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

«Αν κάποιος κάνει κάτι τότε κι εμείς μαζί με όλες τις φρεγάτες και όλα τα αεροσκάφη στεκόμαστε δίπλα τους και συνεχίζουμε τις εργασίες. Δώσανε λέει εντολή για να συλλάβουν τα πληρώματα, ποιον θα συλλάβετε; Θα γλείφετε μόνο την παλάμη σας!».

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με νέες δηλώσεις του, προέβη σε νέα πρόκληση προς την ελληνοκυπριακή πλευρά, επιχειρώντας να διαψεύσει τις ελπίδες των ελληνοκυπρίων πως θα μπορέσουν να συλλάβουν το πλήρωμα του Φατίχ στην ανατολική Μεσόγειο.

«Διαθέτουμε τέσσερα πλοία, από αυτά τα δυο είναι ερευνών και τα άλλα δυο γεωτρήσεων. Αν κάποιος κάνει κάτι τότε κι εμείς μαζί με όλες τις φρεγάτες και όλα τα αεροσκάφη στεκόμαστε δίπλα τους και συνεχίζουμε τις εργασίες. Δώσανε λέει εντολή για να συλλάβουν τα πληρώματα, ποιον θα συλλάβετε; Θα γλείφετε μόνο την παλάμη σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος

Επιπλέον, ο κ. Ερντογάν τόνισε στην ομιλία του προς τους εξαγωγείς πως όσοι βλέπουν ως κάτι απλό τις έρευνες για ύπαρξη πετρελαίου και αερίου στην ανατολική Μεσόγειο που υλοποιεί η Άγκυρα, τότε σημαίνει πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα για το θέμα αυτό.

«Εμείς κάνουμε έρευνες στα σημεία που έχουν παραχωρηθεί», ο κ. Ερντογάν.

Tags:
Ανατολική Μεσόγειος, πρόεδρος, Κύπρος, Κυπριακή ΑΟΖ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK