06:38 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

Όλοι οι Ρώσοι είναι μπάσταρδοι: Μαθήματα πολιτικού ήθους από Ουκρανό εκπρόσωπο στην PACE (Βίντεο)

© Sputnik / Vladimir Fedorenko
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο συμβούλιο της Ευρώπης καθώς αυτή την εβδομάδα, η PACE πρόκειται να αποκαταστήσει τη Ρωσία ως πλήρες μέλος.

Ένας από τους εκπροσώπους της Ουκρανίας έφτασε μέχρι το σημείο να δηλώσει στα αγγλικά όλοι οι Ρώσοι είναι «μπάσταρδοι».

Η έκρηξη θυμού προήλθε από τον Μπόρισλαβ Μπεριόζα, έναν ρωσοφοβικό βουλευτή της Ουκρανίας με μακρά ιστορία προσβλητικής συμπεριφοράς.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη καθώς εισερχόταν στο Παλάτι της Ευρώπης, το χώρο συγκέντρωσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE), αναφέρει το RT.

Ο Μπεριόζα και ολόκληρη η ουκρανική αντιπροσωπεία στην PACE επί του παρόντος αγωνίζονται σε μια απελπιστική μάχη για την αποτροπή της πλήρους αποκατάστασης των δικαιωμάτων της Ρωσίας μετά από πέντε χρόνια.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει επιτεθεί ξανά στο παρελθόν με σχόλια κατά της Ρωσίας, παρόλο που συνήθως προτιμά τις προσβολές του στη ρωσική ή ουκρανική γλώσσα.

Ο αγαπημένος του στόχος κατά τα τελευταία χρόνια είναι η Ρωσίδα δημοσιογράφος Όλγκα Σκαμπέεβα, η οποία καλύπτει τις συναντήσεις της PACE για το ρωσικό κανάλι ειδήσεων Rossiya 24 και επίσης παρουσιάζει μια πολιτική εκπομπή με τον σύζυγό της Γιεβγκένι Ποπόφ, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο.

Την περασμένη χρονιά πήρε ένα μικρόφωνο από τα χέρια της Σκαμπέεβα για να παραδώσει ένα θυμωμένο μήνυμα για τη ρωσική κυβέρνηση και στη συνέχεια το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα.

«Οι πύλες της κόλασης είναι ανοιχτές και οι Ρώσοι δαίμονες θα βρεθούν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση. Τι πρέπει να πούμε; Έτσι κάνουν τα αποβράσματα - περνάνε μέσα από κάθε τρύπα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tags:
Συμβούλιο της Ευρώπης, βουλευτής, εκπρόσωπος, Ουκρανία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK