18:06 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Λιβάνου κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν ένα τρομοκράτη ύποπτο για δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Λιβάνου έχουν συλλάβει μέλος της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS, ο οποίος είναι ύποπτος για δεκάδες επιθέσεις εναντίον αμάχων και στρατιωτικών στη χώρα, καθώς και λαθρεμπόριο όπλων, ανέφερε σε δήλωσή της την Πέμπτη η υπηρεσία Τύπου του Λιβανέζικου Στρατού.

Οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας έχουν συλλάβει και φυλακίσει έναν τρομοκράτη ... μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS. Είναι κατηγορούμενος για δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον πολιτών και στρατιωτικών, συμπεριλαμβανομένης της απαγωγής αξιωματούχου του υπουργείου Εσωτερικών», ανέφερε η δήλωση.

Ο συλληφθείς είχε επίσης εμπλακεί σε λαθρεμπόριο όπλων για τρομοκρατικές οργανώσεις και στρατολόγηση νέων για μάχες στη Συρία, πρόσθεσε η δήλωση.

Έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις αυτοκτονίας στον Λίβανο από το 2013, για μερικές από τις οποίες ο ISIS έχει αναλάβει την ευθύνη.

Tags:
ISIS, σύλληψη, τρομοκρατία, τρομοκράτες, τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατική επίθεση, Λίβανος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK