02:08 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νωρίτερα την ίδια μέρα, τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Συριακή αεράμυνα αναχαίτισε μια αεροπορική επίθεση στα νότια προάστια της Δαμασκού και της Χομς, εκτοξεύοντας τουλάχιστον τρεις πυραύλους.

Η πρόσφατη αεροπορική επίθεση στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Δαμασκού στη Συρία οδήγησε σε θάνατο τεσσάρων ατόμων, ενώ άλλα 21 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την Δευτέρα.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε μια αεροπορική επίθεση στα νότια προάστια της Δαμασκού και της Χομς, εκτοξεύοντας τουλάχιστον τρεις πυραύλους. Σύμφωνα με έναν ανταποκριτή του Sputnik, σημειώθηκαν εκρήξεις στους ουρανούς πάνω από τη Δαμασκό.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε αργότερα στο Sputnik ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου.

Η κρατική τηλεόραση της Συρίας ανέφερε ότι ένα από τα τέσσερα άτομα, που σκοτώθηκαν στην περιοχή της Δαμασκού, ήταν παιδί, προσθέτοντας ακόμη ότι ένα παιδί ενός μηνός βρισκόταν και μεταξύ των τραυματιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πολλαπλές εκρήξεις στην Δαμασκό της Συρίας

Το τηλεοπτικό κανάλι Ikhbariya ανέφερε ότι πολλά σπίτια στην πόλη Σανάγια υπέστησαν ζημιές εξαιτίας της πίεσης των εκρηκτικών.

Tags:
Λίβανος, Ισραήλ, τραυματίες, νεκροί, Συρία, Χομς, Δαμασκός, αεροπορική βάση, αντιαεροπορικά, Πολεμική Αεροπορία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK