ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με το Flight Radar 24, το αεροσκάφος ξεκίνησε κάθοδο 14 λεπτά μετά την απογείωση, κατεβαίνοντας 10.000 πόδια σε εννέα λεπτά. Η British Airways ανέφερε ότι οι πιλότοι ζήτησαν προληπτικά προσγείωση κατά προτεραιότητα στο Χίθροου εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Η πτήση αναχώρησε από το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο με προορισμό το Μπανγκαλόρ στην Ινδία και παραμένει πάνω από τη Μάγχη μετά τη δήλωση έκτακτης ανάγκης. 

​Σύμφωνα με το Flight Radar 24, το αεροσκάφος ξεκίνησε κάθοδο 14 λεπτά μετά την απογείωση, κατεβαίνοντας 10.000 πόδια σε εννέα λεπτά. Σύμφωνα με αναφορές το αεροσκάφος έκανε επί μία ώρα κύκλους πάνω από τη Μάγχη.

Η British Airways ανέφερε ότι οι πιλότοι ζήτησαν προληπτικά προσγείωση κατά προτεραιότητα στο Χίθροου εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, ενώ υπήρξαν αναφορές ότι οι πιλότοι φορούν μασκες οξυγόνου.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777 είχε προγραμματισμένη αναχώρηση από το Χίθροου στις 14:15 αλλά καθυστέρηση μία ώρα και 12 λεπτά, με αποτέλεσμα να απογειωθεί στις 15:27. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να φτάσει στον προορισμό της στην Ινδία εννέα ώρες μετά.

Tags:
British Airways, πτήση, Ινδία, Λονδίνο, αεροπλάνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK