ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα δύο Boeing 737 Max συνετρίβησαν σε διάστημα έξι μηνών, το πρώτο στην Ινδονησία τον Οκτώβριο του 2018 και το δεύτερο στην Αιθιοπία τον Μάρτιο.

Η Boeing θα προσφέρει στήριξη στις οικογένειες και τις οργανώσεις που επηρεάστηκαν από τα δύο τραγικά αεροπορικά δυστυχήματα των 737 Max με ένα αρχικό ποσό ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε η εταιρεία.

«Η Boeing ανακοίνωσε κεφάλαια 100 εκατ. δολαρίων για τις ανάγκες των οικογενειών και των κοινοτήτων εκείνων που επηρεάστηκαν από τα τραγικά δυστυχήματα της Lion Air 610 και Ethiopian Airlines 302» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως εξήγησε η εταιρεία τα κεφάλαια θα στηρίξουν την εκπαίδευση και τα έξοδα των οικογενειών, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και για την ανάπτυξη κοινωνικών και οικονομικών προγραμμάτων στις κοινότητες που επηρεάστηκαν.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ανέφερε ότι θα συνεργαστεί με τις τοπικές κυβερνήσεις και Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Ντένις Μούιλενμπουργκ ανέφερε ότι η εταιρεία λυπάται για την απώλεια των ανθρώπων στα δύο τραγικά συμβάντα.

«Οι οικογένειες και οι αγαπημένοι των επιβατών έχουν τα βαθιά μας συλλυπητήρια και ελπίζουμε ότι αυτή η αρχική κίνηση θα τους φέρει παρηγοριά» δήλωσε.

Τα δύο Boeing 737 Max συνετρίβησαν σε διάστημα έξι μηνών, το πρώτο στην Ινδονησία τον Οκτώβριο του 2018 και το δεύτερο στην Αιθιοπία τον Μάρτιο. Μετά τη δεύτερη τραγωδία, οι αρχές της παγκόσμιας αεροπορικής κοινότητας και αερομεταφορείς είτε ανέστειλαν τις πτήσεις είτε έκλεισαν τον αεροπορικό τους χώρο στα 737 Max.

Tags:
Ethiopian Airlines, Lion Air, Αιθιοπία, Ινδονησία, αεροπορικό δυστύχημα, αεροσκάφος, συντριβή αεροσκάφους, Boeing, Boeing 737 MAX 8
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK