21:37 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η τριάνταχρονη Μαρτίνα Μπιγκ έκανε πρωτοσέλιδα όταν υποβλήθηκε σε μια σειρά ενέσεων μαυρίσματος για να σκουρύνει το δέρμα της, καθώς αυτοπροσδιορίζεται ως «μαύρη».

Η Μπιγκ έχει επίσης ενισχύσει το στήθος της. Ωστόσο, δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. θέλει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων έχουν παραμείνει συγκλονισμένοι από την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση ενός μοντέλου από τη Γερμανία που άλλαξε φυλή» και έγινε μαύρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#martinabig#martina#big#youtube#youtuber#youtubers#watermelon#google#black#white#african#surgery#cosmeticsurgery#plasticsurgery#instagram#picoftheday#pool#thismorning#news#darkskin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MartinaBigFanClub (@martinabigfanclub) στις

Το μοντέλο από την Γερμανία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενισχύσει τα στήθη της με εμφυτεύματα που ζυγίζουν 20 λίτρα. Η γυναίκα αποκάλυψε τα σχέδια μεταμόρφωσής της στο βρετανικό talk show This Morning.

​Η εθνοτικά Ευρωπαία ηλικίας 30 ετών, η οποία έκανε το δέρμα της πιο σκούρο με ενέσεις μελανίνης, έχει ήδη ένα στήθος μεγέθους 70S, που θεωρείται το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη και φέρει 6,3 λίτρα σε κάθε πλευρά. Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα προετοιμάζεται καθημερινά για να γίνει ισχυρή και μυώδης, προκειμένου να υποδεχθεί το επιπλέον φορτίο.

​Για να δείξει τη δύναμή της, η κοπέλα σήκωσε δύο φιάλες των 18 λίτρων, οι οποίες τέθηκαν στο στούντιο για αυτό το πείραμα. Όταν ο οικοδεσπότης παρουσιαστής εξέφραζε την άποψη ότι σκόπευε να φέρει το βάρος μιας βαλίτσας στο στήθος της, εκείνη επέμενε ότι θα συνεχίσει με την γυμναστική της μέχρι να μπορέσει άνετα να μεταφέρει τα γιγαντιαία στήθη της χωρίς δυσφορία.

«Μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη. Όταν ξεκίνησα, μου άρεσαν τα στήθη μεγέθους 2.000cc και τότε ήθελα όλο και περισσότερο. Τα εμφυτεύματα μου μπορούν να το χειριστούν, το δέρμα μου μπορεί να τα χειριστεί - και τώρα έχω 6.000cc και σχεδιάζω βήμα προς βήμα», σημείωσε, όπως ανέφερε η Daily Mail, αποκαλύπτοντας ότι παρίσταται στο χειρουργό της σε εβδομαδιαία βάση για να ενισχύει τα εμφυτεύματά της.

​Οι σχολιαστές του διαδικτύου βρήκαν τις επιθυμίες της, καθώς και το γεγονός ότι ένας γιατρός είναι πρόθυμος να εκτελέσει αυτές τις διαδικασίες, ως ενοχλητικές, να πούμε το λιγότερο.

Η Μαρτίνα ισχυρίστηκε: «Μπορώ να τα δω και να τα αισθάνομαι να μεγαλώνουν. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Μου αρέσει αυτό».

​Πολλοί πρότειναν ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο παρά έναν χειρούργο.

Ακόμη, άλλοι χρήστες κάλεσαν τους παρουσιαστές να σταματήσουν να την προσκαλούν και πρότειναν ότι μάλλον χορηγούσαν τη μανία της πληρώνοντας την για συνεντεύξεις.

Tags:
netizens, Instagram, talk show, Γερμανία, μαύρο, μαύροι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK