17:38 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε συνάντηση στο Βατικανό με τον πάπα Φραγκίσκο βρέθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ιταλία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Πάπας Φραγκίσκος συζήτησαν ζητήματα της διεθνούς ατζέντας με επίκεντρο την κατάσταση στη Συρία, την Ουκρανία και τη Βενεζουέλα, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν στο Βατικανό, όπως αναφέρεται σε επίσημη ενημέρωση.

«Στο πλαίσιο των εγκάρδιων συζητήσεων, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, που ενισχύθηκαν περαιτέρω από την υπογραφή πρωτοκόλλου κατανόησης σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ του παιδιατρικού νοσοκομείου “Bambino Gesu” και τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Ρωσίας. Στη συνέχεια έστρεψαν την προσοχή τους σε διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή της Καθολικής εκκλησίας στη Ρωσία» τονίζει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα δώρα που αντάλλαξαν Πούτιν και Πάπας Φραγκίσκος στο Βατικανό

«Οι δύο πλευρές συνέχισαν εξετάζοντας το οικολογικό και άλλα ζητήματα σχετικά με τις διεθνείς σχέσεις, με ιδιαίτερη αναφορά στη Συρία, την Ουκρανία και τη Βενεζουέλα» σημειώνεται.

Η συνάντηση διήρκησε 45 λεπτά ενώ ο πρόεδρος Πούτιν και ο Πάπας αντάλλαξαν και δώρα.

Tags:
συνάντηση, επίσκεψη, Βατικανό, πάπας Φραγκίσκος, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK