17:41 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Συσκευασία παγωτού

Το αηδιαστικό challenge με το παγωτό παίρνει διαστάσεις επιδημίας

© AP Photo / Kim Johnson Flodin
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ένα καινούριο και σίγουρα αηδιαστικό challenge ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο, προκαλώντας μάλιστα και την επαγρύπνηση των αρχών.

Τα πάντα θα μπορούσαν να κάνουν κάποιοι χρήστες των social media προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν μερικά likes.

Ένας από τους τρόπους αυτούς είναι και το #icecreamchallenge, που έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς το μόνο που αναδεικνύεται είναι η αγένεια και η έλλειψη σεβασμού ορισμένων ανθρώπων.

Η νέα αυτή μόδα ζητά από τους χρήστες των social media να επισκεφθούν ένα τοπικό τους κατάστημα, να ανοίξουν μια συσκευασία παγωτού, να γλύψουν το παγωτό και να το βάλουν στη θέση τους, όπου πιθανότατα κάποιος άλλος πελάτης θα το αγοράσει.

Μάλιστα, κάποιοι προχώρησαν το challenge ακόμα παραπέρα με έναν χρήστη του διαδικτύου να ποστάρει βίντεο στο οποίο ανοίγει μια συσκευασία υγρού για στοματικές πλύσεις, να κάνει γαργάρες και στη να συνέχεια φτύνει το υγρό πίσω στο μπουκάλι, το οποίο τοποθετεί στο ράφι.

Οι άνθρωποι στα βίντεο φαίνεται να αγνοούν ωστόσο ότι αν συλληφθούν αντιμετωπίζουν μέχρι και 20 χρόνια φυλάκισης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS News.

Η νεαρή γυναίκα που ξεκίνησε αυτή τη «μόδα» απέφυγε τη σκληρή τιμωρία επειδή ήταν ανήλικη αλλά παραμένει ακόμη άγνωστη η ποινή της.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, πως αρκετοί πιο «μυαλωμένοι» χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να δείξουν ποιος είναι ο σωστός τρόπος για το challenge, δείχνοντας πως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το παγωτό.

Σχετικά:

Καταζητείται γυναίκα που έγλειψε παγωτό και το έβαλε στο ψυγείο καταστήματος στις ΗΠΑ
Tags:
χρήστες, social media, Twitter, παγωτό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK