22:01 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα τιτίβισμα από την ισραηλινή πρεσβεία στην Βραζιλία με μια φωτογραφία του προέδρου της χώρας και του Ισραηλινού απεσταλμένου, αποδείχθηκε ότι ήταν μια μεγάλη γκάφα μετά από τους netizens που παρατήρησαν ότι η εικόνα είχε καταφανώς υποστεί επεξεργασία.

Οι netizens πρότειναν ότι η πρεσβεία προσπάθησε να αποκρύψει ότι ο Ισραηλινός πρέσβης τρώει οστρακοειδή, το οποίο θεωρείται παραβίαση των νόμων του kashrut στον Ιουδαϊσμό, αλλά εντυπωσιάστηκαν από το πόσο ερασιτεχνική ήταν η υποτιθέμενη επεξεργασία.

Η φωτογραφία εμφάνιζε τους δύο αξιωματούχους την ώρα του μεσημεριανού ενόψει του τελικού του Copa America.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, τα πιάτα τους ήταν καλυμμένα με ημιδιαφανή στίγματα μαύρης βαφής, γεγονός που πολλοί netizens χαρακτήρισαν ως απόπειρα απόκρυψης του γεύματος.

Παρά την προσπάθεια, τα άγρυπνα μάτια των Netizens σημείωσαν ότι τόσο ο απεσταλμένος όσο και ο πρόεδρος έτρωγαν οστρακοειδή, πιθανότατα αστακό, το οποίο δεν θεωρείται ως κοσέρ στον ιουδαϊσμό.

Πολλοί Twitterians χλεύασαν την προσπάθεια της πρεσβείας να κρύψει το περιεχόμενο του γεύματος και αναρωτήθηκαν γιατί προσπάθησε να το πράξει.

Ωστόσο, οι περισσότεροι κορόιδεψαν την πρεσβεία επειδή έκανε τέτοιου είδους αδέξια δουλειά στην προσπάθειά τους να επέμβουν στην εικόνα, με πολλούς από αυτούς να προσφέρουν τις δικές τους «βελτιωμένες» εκδοχές.

​Ένας Twitterian σημείωσε ότι η πρεσβεία θα μπορούσε απλώς να κόψει το χαμηλότερο σημείο της εικόνας αντί να προσθέσει μερικά μαύρα στίγματα.

​​Από τη στιγμή που η Βραζιλία εξέλεξε τον νέο πρόεδρό Χάιρ Μπολσονάρο, η χώρα επιδιώκει να βελτιώσει τις σχέσεις της με το Ισραήλ. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, η Βραζιλία άνοιξε ένα «διπλωματικό γραφείο» στην Ιερουσαλήμ στα τέλη Μαρτίου, ελπίζοντας ότι θα ενισχύσει το εμπόριο και τη συνεργασία μεταξύ των δύο κρατών.

Tags:
φωτογραφία, netizens, Twitter, πρέσβης, Ζαΐρ Μπολσονάρου, Ισραήλ, Βραζιλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK