05:08 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα παιδιά και οι συνεργάτες του πάρκου στο Άναχαιμ της Καλιφόρνια έμειναν έκπληκτοι το Σάββατο, όταν ξέσπασε μια πρωτόγνωρη οικογενειακή διαμάχη στο Toontown της Disneyland.

«Το πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη» απέτυχε να ανταποκριθεί στο όνομά του το Σαββατοκύριακο μετά από μια οικογενειακή διαφωνία που επιτράπηκε να συνεχιστεί για σχεδόν πέντε λεπτά πριν η ασφάλεια του πάρκου επέμβει στη σκηνή.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του βίντεο, μια ήδη εξοργισμένη γυναίκα φαίνεται σε αυτό να φτύνει στο πρόσωπο ενός άνδρα που φορά ένα ροζ μπλουζάκι, ο οποίος αντιδρά χτυπώντας την αρκετές φορές στο κεφάλι της.

Φαινομενικά αδιάφορη από τις γροθιές, η γυναίκα απευθύνει έκκληση στους παριστάμενους, ζητώντας κάποιον να κρατήσει την κόρη της, η οποία κλαίει στο καροτσάκι της.

Αντί να κινηθεί κατά του επιτιθέμενου με την ροζ μπλούζα, ο άνδρας της οικογένειας χτυπά την σύντροφο του, μια γυναίκα που προσπαθούσε προηγουμένως να αποκλιμακώσει την ένταση.

Σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της κατάστασης, μια γυναίκα σε ένα σκούτερ, που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα του άνδρα με την ροζ μπλούζα, χρησιμοποιεί το σκούτερ της για να χωρίσει τα δύο μέρη (χωρίς αποτέλεσμα, βέβαια).

Ένας ξεχωριστός καυγάς ξεκινά μεταξύ των δύο ανδρών, αφού ο άνδρας με το ροζ μπλουζάκι πληροφορείται πως ο επιτιθέμενος χτύπησε την μητέρα του. Παρά το ότι η γυναίκα του αντιπάλου του ισχυρίζεται ότι η μητέρα του σπρώχθηκε κατά λάθος, ο άντρας της επιτίθεται, χτυπώντας την προς το έδαφος και τραβώντας τα μαλλιά της, μέχρι να επέμβουν τελικά περαστικοί.

Ένας περαστικός με ένα κόκκινο σακίδιο εμφανίζεται να πηδάει και να πνίγει τον επιτιθέμενο, τον κάνει να ηρεμήσει ενώ η ασφάλεια της Disneyland απλώς παρακολουθεί στο περιθώριο. Ακόμη και μετά την ακινητοποίηση του ανθρώπου, η ασφάλεια δεν φαίνεται να αλληλεπιδρά με τον άνθρωπο στο παραμικρό.

«Δεν δεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά», δήλωσε η Disney σε μια δήλωση στην KTLA, ενημερώνοντας επίσης στον ιστότοπο του Λος Άντζελες, ότι η οικογένεια απομακρύνθηκε από το πάρκο.

Τη Δευτέρα, η Αστυνομική Διεύθυνση του Άναχαιμ προέβη σε μια δήλωση που ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι η οικογένεια δεν συνεργάζεται, το γραφείο θα συνεχίσει την έρευνα βασισμένη στο βίντεο.

Σε απάντηση στο κλιπ, οι χρήστες των κοινωνικών μέσων αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα της ασφάλειας της Disneyland για την πρόληψη ενός συγκρίσιμου ή πιο βίαιου σεναρίου από το πάρκο της Καλιφόρνια.

Tags:
γυναίκα, άνδρας, οικογένεια, καυγάς, Disney, viral βίντεο, βίντεο κλιπ, βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK