13:27 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ζήτησε από το Υπουργείο Άμυνας να παράσχει 1.000 επιπλέον στρατιώτες από την Εθνική Φρουρά του Τέξας στην Υπηρεσία Τελωνείων και Συνόρων στα σύνορα με το Μεξικό.

Την ενίσχυση της Υπηρεσίας Τελωνείων και Συνόρων με 1.000 στρατιώτες από την Εθνική Φρουρά του Τέξας στα σύνορα με το Μεξικό, αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, που επικαλείται εκπρόσωπο του Πενταγώνου.

Ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρέγκ Άμποτ συμφώνησε σε αυτό το μέτρο, ενώ το Υπουργείο Άμυνας δεν έχει ακόμη εγκρίνει το σχετικό αίτημα, το οποίο έγινε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η Υπηρεσία Τελωνείων και Συνόρων αντιμετωπίζουν έντονες αντιδράσεις μετά από αναφορές για μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, που ζουν σε άθλιες συνθήκες με ελάχιστα τρόφιμα, νερό και είδη υγιεινής, και που βρίσκονται υπό την επίβλεψη του οργανισμού στο Τέξας.

Την 1η Ιουλίου, Δημοκρατικοί επισκέφθηκαν δύο συνοριακές εγκαταστάσεις στο Τέξας και εξέφρασαν την οργή τους για την επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης εκεί.

Tags:
στρατιώτες, μετανάστες, ΗΠΑ, Μεξικό, σύνορα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK