ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση ανάγκης, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό θαλάσσιου σίφωνα. Με κανό διασχίζουν τους δρόμους οι κάτοικοι.

Εκτεταμένες πλημμύρες έχουν σημειωθεί στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης, στις ΗΠΑ, ως συνέχεια των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων των τελευταίων ωρών.

Οι αμερικανικές αρχές έχουν κηρύξει την περιοχή σε κατάσταση ανάγκης, ενώ έχουν καλέσει τους κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο σε κάποιο ύψωμα ή λόφο.

​Δεν ήταν λίγοι, πάντως, οι πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να απαθανατίσουν τις καταστροφικές συνέπειες των έντονων καιρικών φαινομένων.

​Σε ορισμένα βίντεο, μάλιστα, κάτοικοι απεικονίζονται να χρησιμοποιούν κανό, προκειμένου να διασχίσουν τους δρόμους της πόλης, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

​Οι έντονες βροχοπτώσεις συνοδεύτηκαν και από ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, καθώς στην περιοχή σχηματίστηκε θαλάσσιος σίφωνας.

​Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων είχε προειδοποιήσει για την έλευση κυκλώνα, ο οποίος έως το Σάββατο δύναται να υποβαθμιστεί σε τροπική καταιγίδα.

Tags:
ακραία καιρικά φαινόμενα, Νέα Ορλεάνη, ζημιές, υδροσίφωνας, πλημμύρες, πλημμύρα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK