04:43 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η τελευταία δημοσκόπηση σχετικά με το χαρακτήρα του Τραμπ ήταν η έβδομη έρευνα της Gallup, ύστερα από την προεκλογική εκστρατεία του 2016.

Λίγο περισσότερο από το ήμισυ των αμερικανών ψηφοφόρων πιστεύουν πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί ένα αποφασιστικό ηγέτη, αν και οι περισσότεροι αμφισβητούν την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του, αποκάλυψε μια νέα δημοσκόπηση της Gallup την Τετάρτη.

«Μια μικρή πλειοψηφία της τάξης του 51% των Αμερικανών θεωρεί τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ως ένα ισχυρό και αποφασιστικό ηγέτη, αλλά οι μεγαλύτερες πλειοψηφίες πιστεύουν ότι στερείται έξι θετικών χαρακτηριστικών και διαχειριστικών ικανοτήτων», ανέφερε ένα δελτίο τύπου που συνοψίζει τη δημοσκόπηση. «Αυτά περιλαμβάνουν την ειλικρίνεια, την πίστη στις ίδιες αξίες με τους πολίτες, την φροντίδα για ανθρώπους σαν αυτούς, τη δυνατότητα να διαχειρίζεται αποτελεσματικά την κυβέρνηση, να τηρεί τις υποσχέσεις του και να επιφέρει τις απαραίτητες αλλαγές», συμπλήρωσε η ανακοίνωση.

Η ειλικρίνεια εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στα πιο αδύναμα προσωπικά χαρακτηριστικά του Τραμπ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της Gallup, εξηγεί η ανακοίνωση.

«Επί του παρόντος, το 34% των Αμερικανών λέει ότι ο πρόεδρος είναι ειλικρινής και αξιόπιστος. «Οι Αμερικανοί αισθάνονται ομοίως για τον Τραμπ πως μοιράζεται τις αξίες τους, καθώς το 38% λέει ότι το κάνει», πρόσθεσε.

Μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων, το 75% θεωρεί τον πρόεδρο Τραμπ ως έναν έντιμο άνδρα, σε σύγκριση με μόλις το 6% των Δημοκρατικών, αποκάλυψε η δημοσκόπηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραμπ: Οι κυρώσεις κατά του Ιράν θα αυξηθούν σύντομα

Λιγότεροι από τους μισούς Αμερικανούς πιστεύουν ότι ο πρόεδρος μπορεί να επιφέρει τις αλλαγές που απαιτούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες (45%), να τηρεί τις υποσχέσεις του (44%), να διαχειρίζεται αποτελεσματικά την κυβέρνηση (43%) και να φροντίζει τις ανάγκες των ανθρώπων (41%).

Tags:
Κυβέρνηση, δημοσκόπηση, πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK