18:33 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου ετοιμάζουν «επίθεση παραπληροφόρησης» με στόχο την Ρωσία, σύμφωνα με στρατιωτική διπλωματική πηγή.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου ετοιμάζουν να διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τον στενό κύκλο του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ρώσου υπουργού Άμυνας, όπως δήλωσε στρατιωτική διπλωματική πηγή.

Η ίδια πηγή δήλωσε πως η «επίθεση παραπληροφόρησης» είναι στοχευμένη προκειμένου να δικαιολογήσει ένα νέο γύρο κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

«Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα μία αντι-Ρωσική καμπάνια, οργανωμένη από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες, με στόχο τη δυσφήμηση των προσώπων που συγκροτούν τον στενό κύκλο του Ρώσου Προέδρου, όπως επίσης και της ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας. Στο πλαίσιο των προκλητικών τους ενεργειών, ειδικοί από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας, κατασκευάζουν ψεύδη σε βάρος της Ρωσικής κυβέρνησης», σημείωσε η πηγή.

Οι ψευδείς πληροφορίες θα καταλήξουν σε Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχονται από ιδρύματα τα οποία ελέγχονται από επιχειρηματίες όπως ο Τζορτζ Σόρος και ο Ουίλιαμ Μπράουντερ.

Η πηγή προσθέτει ότι η «εκστρατεία δυσφήμησης» θα προωθηθεί σε πρακτορεία ειδήσεων χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ, όπως το Radio Freedom και το Current Time.

Σύμφωνα με την έκθεση, η καμπάνια παραπληροφόρησης κατά της Ρωσικής ηγεσίας, που αποτελείται από κατασκευασμένα και προκατηλημένα δημοσιεύματα, συντιστά ευθεία περέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας. 

 

 

 

Tags:
μυστικές υπηρεσίες, ΗΠΑ, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK