ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Άνγκελα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας, έχει προκαλέσει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της καθώς εθεάθη να τρέμει έντονα τρεις φορές.

Λαχανιασμένη εμφανίστηκε στις επετειακές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Βαστίλης στο Παρίσι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα, ωστόσο, με εκπρόσωπό της κυβέρνησης το λαχάνιασμα δεν σχετίζεται με τα πρόσφατα επεισόδια τρέμουλου που εμφάνισε η καγκελάριος.

«Η ομοσπονδιακή καγκελάριος ανέβηκε πολύ γρήγορα τις σκάλες για να φτάσει έγκαιρα στους δημοσιογράφους που περίμεναν και στη συνέχεια έκανε αμέσως την δήλωσή της. Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο να αναφέρουμε και σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για υποθέσεις», ανέφερε ο εκπρόσωπος σύμφωνα με τη Rheinische Post.

Η κατάσταση της υγείας της Μέρκελ έχει μονοπωλήσει τον Τύπο τις τελευταίες εβδομάδες, αφού εθεάθη να τρέμει ανεξέλεγκτα ενώ βρισκόταν σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις.

Το γραφείο της καγκελαρίου και η ίδια η Μέρκελ διαβεβαίωσαν τους δημοσιογράφους και το κοινό ότι είναι καλά, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις για το τι θα μπορούσε να έχει προκαλέσει το τρέμουλο.

Tags:
καγκελάριος, υγεία, τρέμουλο, Άνγκελα Μέρκελ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK