03:01 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την Τετάρτη, σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι φήμες περί θανάτου του προέδρου της Τουρκίας ήταν ψευδείς και εξήγησε ότι ο Τούρκος ηγέτης βρισκόταν σε διακοπές.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Μαχαθίρ Μπιν Μοχάμαντ, ο οποίος επισκέπτηκε την Άγκυρα, ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία μετά τη διάψευση των φημών περί θανάτου του Τούρκου προέδρου.

«Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Εσένμπογκα της Άγκυρας με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας Μαχαθίρ Μπιν Μοχάμαντ, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη», ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία το βράδυ της Τετάρτης.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τη συνάντηση των δύο ανδρών.

​Την Τετάρτη, σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στο Sputnik ότι οι φήμες περί θανάτου του προέδρου της Τουρκίας ήταν ψευδείς και εξήγησε ότι ο Τούρκος ηγέτης βρισκόταν σε διακοπές.

«Αυτά τα νέα δεν είναι αληθή. Ο πρόεδρος μας βρίσκεται σε διακοπές σχεδόν κάθε χρόνο αυτήν την εποχή. Η απουσία του αυτήν την περίοδο προκαλεί εικασίες», σημείωσε ο Γιασίν Ακτάι, σύμβουλος του αρχηγού του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας, μιλώντας στο Sputnik.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, αρκετά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και ελληνικά, αναπαρήγαγαν φήμες περί θανάτου του Τούρκου προέδρου.

Tags:
θάνατος, Μαλαισία, Άγκυρα, Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ερντογάν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK