ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Περιγράφοντας την εμφάνισή της στο διάδρομο ως επιστροφή, η σχεδιάστρια μαγιό που έγινε η ίδια μοντέλο παρατήρησε ότι η ταυτόχρονη ιδιότητα της επιχειρηματία και της μητέρας είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Η φετινή εβδομάδα επίδειξης μόδας μαγιό του Μαϊάμι πήρε μια ασυνήθιστη στροφή αφού μίας από τους σχεδιαστές, η Liliana Montoya, μπήκε στο διάδρομο αποφασίζοντας να γίνει η ίδια μοντέλο.

Όπως επισημαίνει η Daily Star, η Montoya δεν είναι στην πραγματικότητα ένα κανονικό μοντέλο. Μάλιστα, πέρυσι έβαλε την καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας σε παύση, προκειμένου να γεννήσει τον γιο της.

Η εμφάνιση της στην πασαρέλα στο Μαϊάμι αντιπροσωπεύει επομένως μια θεαματική «επιστροφή».

«Η 11η Ιουλίου ήταν τα πρώτα γενέθλια του γιου μου, οπότε το περπάτημα στο διάδρομο ήταν μια επιστροφή για μένα. Καθώς είμαι η εικόνα της μάρκας μου, ήμουν λίγο νευρική», ανέφερε. «Δεδομένου ότι δεν είχα περπατήσει στο διάδρομο για πολύ καιρό, ήμουν περήφανη να δείξω στον κόσμο την προσπάθειά μου. Έδειξα ότι είμαι αρκετά τολμηρή για να υλοποιήσω τα όνειρά μου και να επιστρέψω όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά και πνευματικά», κατέληξε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η νέα συλλογή της Montoya, #followyourheart, δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τις «εμπειρίες της ως μαμά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dance. Smile. Giggle. Marvel. TRUST. HOPE. LOVE. WISH. BELIEVE. Most of all, enjoying every moment of the journey, and appreciating where I AM at this moment instead of always focusing on how far I want to go. #believeinyourself #followyourheart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LILIANA MONTOYA (@lilianamontoyamermaid) στις

Η σχεδιάστρια ομολόγησε επίσης ότι «η ταυτόχρονη ιδιότητα της ως επιχειρηματίας και ως μητέρας είναι μια πρόκληση», υπενθυμίζοντας πόσο λάθος έκανε στο παρελθόν, όταν χρησιμοποιούσε δικαιολογίες του τύπου «συγγνώμη, δεν είχα χρόνο».

Tags:
Instagram, Μοντέλο, μοντέλα, πασαρέλα, επίδειξη μόδας, Εβδομάδα Μόδας, μόδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK