02:19 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η νεαρή γυναίκα θα μπορούσε να είχε δολοφονηθεί από μία πράξη ζήλιας. Είχε εισέλθει πρόσφατα σε μια νέα σχέση και προγραμμάτιζε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με ένα ταξίδι στην Ολλανδία.

Η Εκατερίνα Καραγκλάνοβα, 24χρονη Ρωσίδα influencer στο Instagram, βρέθηκε νεκρή με το σώμα της μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα της στη Μόσχα, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, που επικαλούνται την αστυνομία.

Η φρικτή ανακάλυψη έγινε όταν οι γονείς της Καραγκλάνοβα, που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά για αρκετές μέρες, ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη και μπήκαν στο διαμέρισμα της και ανακάλυψαν το σώμα της μέσα στη βαλίτσα, μαχαιρωμένο αρκετές φορές και τον λαιμό της κομμένο.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η δολοφονία του μοντέλου προκλήθηκε από ζήλια. Η γυναίκα είχε αρχίσει πρόσφατα μια νέα σχέση και προγραμμάτιζε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ολλανδία στις 30 Ιουλίου. Η βαλίτσα, που θεωρείται ότι ήταν η μόνη που κατείχε, έπρεπε να την συνοδεύει στο ταξίδι. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκε το σώμα της γυναίκας θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη για το ποιος εκτέλεσε τη δολοφονία.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αποκάλυψε ότι ένας πρώην φίλος που την επισκέφθηκε και εγκατέλειψε το διαμέρισμα μετά από αρκετές ώρες έχει ήδη εγκαταλείψει τη Ρωσία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Сыграем в игру "Угадай возраст"? Всегда было интересно, на сколько лет я выгляжу 🙈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) στις

Η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με μερικούς έφερε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την σταρ του κινηματογράφου του 20ου αιώνα, Audrey Hepburn, σπούδαζε στο ιατρικό πανεπιστήμιο για να γίνει δερματολόγος, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ. Είχε ένα ταξιδιωτικό blog και ένα λογαριασμό Instagram με περίπου 85.000 οπαδούς.

Tags:
Ρωσία, Μόσχα, δολοφονία, δολοφόνος, Instagram, Μοντέλο, νεκρή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK