ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πυρκαγιά και έκρηξη σημειώθηκαν σε αποθήκη οπλισμού στρατιωτικής μονάδας που βρίσκεται κοντά στην πόλη Ατσίνσκ, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας τη Δευτέρα, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου εκτάκτων αναγκών στο Sputnik.

Φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη πυρομαχικών σε στρατιωτική μονάδα κοντά στην πόλη Ατσίνσκ, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, σύμφωνα με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

«Επιβεβαιώνω ότι πυρκαγιά και έκρηξη σημειώθηκαν σε έδαφος της στρατιωτικής μονάδας» δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου εκτάκτων αναγκών, αναφερόμενος στις πληροφορίες για έκρηξη σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στην πόλη Ατσίνσκ, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.

Κατά τον ίδιο, οι επικεφαλής της μονάδας έχουν ήδη σπεύσει στην περιοχή. Όπως είπε, η μονάδα βρίσκεται κοντά στο χωριό Καμένκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, διατάχθηκε η εκκένωση περιοχών σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων, ενώ 1.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους σε τρεις οικισμούς και μία παιδική κατασκήνωση.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν ένας ανήλικος και τρεις ενήλικες. 

Η πυρκαγιά ενδεχομένως να προκλήθηκε από έκρηξη σε οβίδα στην αποθήκη πυρομαχικών, σύμφωνα με εκπρόσωπο των περιφερειακών υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος των περιφερειακών υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών είπε στο Sputnik ότι οι υπηρεσίες έλεγχαν πληροφορίες σχετικά με εκρήξεις σε στρατιωτική αποθήκη.

«Έχουμε λάβει πληροφορίες για εκρήξεις σε στρατιωτική αποθήκη όπου αποθηκεύονται πυρομαχικά», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα.

Tags:
πυρκαγιά, φωτιά, ρωσικός στρατός, στρατός, Ρωσία, Σιβηρία, εκρήξεις, έκρηξη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK