23:36 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν υπάρχουν πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν ότι οι ύποπτες για κλοπή καταστήματος στο Λονδίνο ήταν μουσουλμάνες, ή απλά φορούσαν τα παραδοσιακά ρούχα ως μεταμφίεση.

Οι δύο γυναίκες φέρονται να συνελήφθησαν στην προσπάθειά τους να κλέψουν τρόφιμα από το κατάστημα Asda στο Λονδίνο, ενώ φορούσαν μουσουλμανικά ρούχα, όπως αναφέρει η Sun.

Το περιστατικό εκτιμάται να συνέβη σε σούπερ μάρκετ στο Ντάγκενχαμ, στο ανατολικό Λονδίνο. Το βίντεο έχουν μοιραστεί ήδη πολλοί χρήστες του διαδικτύου.

Το βίντεο δείχνει πλήθη καταναλωτών να γυρνούν γύρω από τις γυναίκες καθώς βγάζουν προϊόντα του καταστήματος μέσα από το θρησκευτικό ρούχο τους, ενώ είναι περικυκλωμένες από την ασφάλεια και το προσωπικό του Asda.

Η μία γυναίκα ανεβάζει τη ρόμπα και βρίσκεται εκτεθειμένη με τα εσώρουχα, προκειμένου να δείξει ότι επέστρεψε ό,τι είχε πάρει. Άνδρας βιντεοσκοπεί το περιστατικό και ακούγεται να λέει στη γυναίκα «δεν είσαι καν μουσουλμάνα, κοίτα τη. Βγάλε αυτό το ρούχο».

Σύμφωνα με πολλούς που παρακολούθησαν το βίντεο, οι ύποπτες μπορεί να παρίσταναν τις μουσουλμάνες για να κλέψουν.

Το βίντεο γρήγορα έγινε viral.

Ο χρήστης του YouTube με το ψευδώνυμο Peezebeuponyou σχολίασε «μαντεύω ότι δεν είναι μουσουλμάνες. Φορούν το ρούχο γιατί τις διευκολύνει να κλέψουν και δεν υπάρχει περίπτωση μία μουσουλμάνα που ντύνεται έτσι να έδειχνε τα εσώρουχά της».

Άλλος χρήστης έγραψε:

«Σίγουρα μία μουσουλμάνα δεν θα σήκωνε τη φούστα της έτσι μπροστά σε άνδρες».

Άλλος χρήστης, ο Mike W, διερωτάται αν συνελήφθησαν:

«Της επετράπη απλά να φύγει από το κατάστημα χωρίς συνέπειες; Αηδιαστικό».

Ο Gary Brown, ανέφερε:

«Απαγορεύστε την μπούργκα στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι ύποπτες ήταν μουσουλμάνες, ή αν χρησιμοποιούσαν την παραδοσιακή ενδυμασία ως μέρος της απόπειρας κλοπής. Δεν υπάρχουν επίσης πληροφορίες να επιβεβαιώσουν αν οι γυναίκες συνελήφθησαν ή διέφυγα. Δεν υπήρξε κάποιο επίσημο σχόλιο για το περιστατικό από την Asda.

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, κλοπή, μουσουλμάνες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK