15:08 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, γνωστός συντηρητικός, έδωσε μία διφορούμενη συμβουλή, το πρώην στέλεχος του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι ήταν εκεί για να του ανταπαντήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: με ένα αστείο για το σεξ.

Ο Μάικ Πενς, ένας άνθρωπος και πολιτικός με έντονες αντί-ομοφυλοφιλικές πεποιθήσεις και ο οποίος φοβάται να δειπνήσει μόνος του με μια γυναίκα εκτός από τη σύζυγό του, ανέφερε πρόσφατα στην ισχυρή αντί-LGBTQ ομάδα υπεράσπισης Alliance Defending Freedom μια συμβουλή που η σύζυγός του, Κάρεν, δίνει στους μαθητές της.

«Περάστε περισσότερο χρόνο στα γόνατά σας από ότι στο διαδίκτυο», αναφέρει η Κάρεν Πενς, προφανώς αγνοώντας τις σεξουαλικές επιπτώσεις της δήλωσης της.

Φυσικά, με έναν άνδρα σε αυτή την θέση, οι netizens δεν μπορούσαν να αφήσουν την ευκαιρία για χλευασμό να πάει χαμένη. Το Twitter δεν μας απογοήτευσε.

​«ΟΚ, ποιός θα του απαντήσει;» ρώτησε η συγγραφέας και πρώην αρθρογράφος της Vogue Λάουρεν Ντούκα, μοιραζόμενη μια ιστορία με το απόσπασμα αυτό.

«Σίγουρα όχι εγώ», απάντησε η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία βρισκόταν στο επίκεντρο ενός σκανδάλου που περιελάμβανε «παράνομες σεξουαλικές σχέσεις» με τον τότε Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, συμπεριλαμβανομένης μίας τέτοιας πράξης στοματικού σεξ που φυσικά γίνεται στα γόνατα.

Tags:
Μάικ Πενς, αντιπρόεδρος, πρόεδρος, ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, Μόνικα Λεβίνσκι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK