13:49 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας 28χρονος από την Καμπότζη έφυγε από το σπίτι του την Κυριακή για να μαζέψει περιττώματα νυχτερίδας, να τα πουλήσει και να θρέψει την οικογένειά του.

Ένα παράξενο περιστατικό - αλλά ευτυχώς με καλή κατάληξη - έλαβε χώρα στην Καμπότζη, μ' έναν 28χρονο να παραμένει σφηνωμένος ανάμεσα σε δύο τεράστια βράχια για τέσσερις ημέρες, μέχρι τα συνεργεία διάσωσης να τον απεγκλωβίσουν.

Συγκεκριμένα, ο Σαμ Μπόρα ξεκίνησε την Κυριακή για να μαζέψει ακαθαρσίες νυχτερίδων, προκειμένου να τις πουλήσει ως λίπασμα και μ’ αυτόν τον τρόπο να θρέψει την οικογένειά του.

Ενόσω όμως, βρισκόταν σε μια βραχώδη περιοχή στη ζούγκλα της Καμπότζης, έχασε τον φακό του και έσκυψε να ψάξει για να τον βρει. Για κακή του τύχη γλίστρησε και έπεσε ανάμεσα σε δύο τεράστιους βράχους με αποτέλεσμα να σφηνώσει και να εγκλωβιστεί.

Άνδρας στην Καμπότζη σφήνωσε σε βράχους για 4 μέρες
© AP Photo / ASSOCIATED PRESS
Άνδρας στην Καμπότζη σφήνωσε σε βράχους για 4 μέρες

Τρεις μέρες από την εξαφάνισή του, οι δικοί του άρχισαν να ανησυχούν για την τύχη του και βγήκαν να τον αναζητήσουν. Τελικά, ο αδερφός του 28χρονου κατόρθωσε να τον βρει σε δύσβατη περιοχή στον όρος Τσάκρι.

Συγκεκριμένα, εντόπισε τον αδερφό του σφηνωμένο την Τετάρτη κι έσπευσε να ειδοποιήσει τις αρχές. Συνολικά, η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου 28χρονου διήρκησε περί τις 10 ώρες.

Συνεργείο διάσωσης, αποτελούμενο από 200 ανθρώπους, έσπαγε - όλες αυτές τις ώρες - πέτρες για να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος για την απελευθέρωσή του.

Tags:
οικογένεια, απεγκλωβισμός, εγκλωβισμός, βράχος, διάσωση, νυχτερίδα, Καμπότζη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK