16:31 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ομάδα μαχητών που προσέγγισαν το Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας εξουδετέρωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις. Όπως αναφέρθηκε σε σχετική ανάρτηση στο twitter, οι μαχητές έφεραν όπλα τύπου Καλάσνικοφ, ρουκετοβόλα και χειροβομβίδες.

Μια οπλισμένη ομάδα μαχητών εξουδετέρωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, που προσέγγιζε το Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Μόλις αναγνωρίσαμε έναν αριθμό τρομοκρατών που προσέγγιζαν το Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, εκτοξευτές ρουκετών και χειροβομβίδες, μία εκ των οποίων και εκτόξευσαν. Μόλις ένας εκ των τρομοκρατών πέρασε στο Ισραήλ, οι στρατιώτες μας άνοιξαν πυρ. Οι τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν», έγραψαν στο twitter οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF).

Οι εντάσεις επανειλημμένα αναζωπυρώνονται στην περιοχή, οδηγώντας σε απώλειες και από τις δυο πλευρές, των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων.

Μία από τις πρόσφατες κορυφώσεις στην ένταση της βίας έλαβε χώρα στις αρχές Μαΐου. Τότε, οι ισραηλινές δυνάμεις ανέφεραν ότι εντόπισαν δεκάδες ρουκέτες να πυροδοτούνται από την περιοχή. Οι ισραηλινές δυνάμεις απάντησαν χτυπώντας τη Χαμάς, την οποία το Ισραήλ χαρακτηρίζει ως τρομοκρατική οργάνωση, κι άλλους τρομοκρατικούς στόχους.

Η βία είχε αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων Παλαιστινίων και αρκετών Ισραηλινών. Τα περισσότερα των θυμάτων ήταν πολίτες.

Tags:
IDF, Χαμάς, Παλαιστίνη, Λωρίδα της Γάζας, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK