23:16 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η «ατμοσφαιρική ρύπανση» εντός του κενυάτικου κοινοβουλίου ήταν αποτέλεσμα ενός και μόνο βουλευτή, που όμως προκάλεσε τέτοια «μόλυνση» ώστε η συνεδρίαση διακόπηκε, μέχρι να καταφτάσουν τα αποσμητικά χώρου.

Κάποιες φορές οι πολιτικοί τσακώνονται μεταξύ τους για πολύ παράξενους λόγους, αλλά η μόλυνση του περιβάλλοντος μοιάζει πολύ συνηθισμένο θέμα για αντιπαράθεση, εκτός κι αν κάποιος δεν έχει καταλάβει κάτι καλά.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στη Βουλή της Homa Bay στην Κένυα όταν ένας βουλευτής κατηγόρησε συνάδελφό του για ατμοσφαιρική ρύπανση, όπως μετέδωσαν τα κενυάτικα μέσα ενημέρωσης.

Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα, μπροστά στους συναδέλφους του. Η διαμάχη σταμάτησε, όταν ο ομιλητής Edwin Kakach, απαίτησαν να έρθουν τα αποσμητικά χώρου στην αίθουσα για να λύσουν το πρόβλημα, της «μόλυνσης».

«Πάρε οτιδήποτε άρωμα υπάρχει σε οποιοδήποτε γραφείο, είτε είναι βανίλια είτε φράουλα», είπε ο ομιλητής, τονίζοντας ότι οι βουλευτές δεν μπορούν να κάθονται σε περιβάλλον που μυρίζει άσχημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χρειάστηκαν 10 λεπτά, προτού ο αέρας ανανεωθεί και οι βουλευτές συνεχίσουν το νομοθετικό τους έργο.

Tags:
Κένυα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK