13:38 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι Λονδρέζοι κατασκευαστές του τον χαρακτηρίζουν ως το απόλυτο αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας. Είναι εμπνευσμένος από τον καρπό της ινδικής καρύδας των Σεϋχελών και υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις.

Ο χρυσός δονητής του Λονδρέζικου κατασκευαστή σεξουαλικών παιχνιδιών, Coco de Mer, αποτελεί το απόλυτο αντικείμενο του πόθου. Τουλάχιστον, αυτό υποδηλώνει το κόστος του των 12.000 στερλινών, καθώς και το γεγονός ότι εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες μόνο μέρες από την κυκλοφορία του.

Εξειδικεύεται στον ερεθισμό της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής και ειδικότερα της κλειτορίδας, ενώ, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, αποτελεί μια πραγματική επένδυση, αφού ακόμη κι αν βαρεθείτε να τον χρησιμοποιείται, ο χρυσός των 18 καρατίων δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Το ανατομικό σχήμα του είναι εμπνευσμένο από τον καρπό της ενδημικής στις Σεϋχέλλες καρύδας, στο Αρχιπέλαγος του Ινδικού Ωκεανού.

Και στην πραγματικότητα είναι σχεδιασμένος για να «απογειώνει» την κλειτορίδα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα και στο στήθος και στο λαιμό και σε οποιαδήποτε άλλη ερωτογενή περιοχή.

Πλέον, είναι και πάλι σε κυκλοφορία και μπορεί να φτάσει διακριτικά στο χώρο σας, μέσα σε ένα εξίσου υπερπολυτελές ξύλινο κουτί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Χρυσός δονητής
© Φωτογραφία : Coco de Mer/Nell Pleasure
Χρυσός δονητής
Χρυσός δονητής
© Φωτογραφία : Coco de Mer/Nell Pleasure
Χρυσός δονητής
Χρυσός δονητής
© Φωτογραφία : Coco de Mer/Nel Pleasure
Χρυσός δονητής

 

Tags:
σεξουαλική ζωή, σεξ, γυναίκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK