20:12 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η αστυνομία αναζητά μια ομάδα ατόμων που φέρουν μάσκες με το σχήμα τηλεόρασης, αφού τουλάχιστον 60 κάτοικοι σε μια γειτονιά της Βιρτζίνια βρήκαν παλιές τηλεοπτικές συσκευές στην είσοδο των σπιτιών τους το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, οι αστυνομικοί της επαρχίας Ενρίκο πέρασαν ώρες οδηγώντας γύρω από διάφορες γειτονιές και συγκεντρώνοντας vintage τηλεοπτικές συσκευές που είχαν παραδοθεί νωρίτερα το πρωί από μια ομάδα ατόμων που φορούν τηλεοράσεις ως κράνη.

Τα.. πρωτόγνωρα περιστατικά πιάστηκαν σε κάμερες παρακολούθησης πολλών σπιτιών και όλα έδειξαν το ίδιο πράγμα: ένα άτομο που καλύπτεται από μια μάσκα σε σχήμα τηλεόρασης να τοποθετεί προσεκτικά μια τηλεόραση παλαιού τύπου στην μπροστινή πόρτα ενός σπιτιού πριν αποχωρήσει.

Παρά τα αινιγματικά βίντεο, ορισμένοι κάτοικοι δεν φάνηκαν πάρα πολύ ανήσυχοι και χαρακτήρισαν την κατάσταση ως φάρσα.

Ο Μίκαελ Κρολ, ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Χαμπσάιρ, πίστευε αρχικά ότι ο γιος του είχε συλλέξει την τηλεόραση για να την πάρει μαζί του στο κολέγιο - μέχρι που κοίταξε τα πλάνα από το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού του.

«Φαίνεται πως έχουν πάρα πολύ χρόνο στη διάθεσή τους με το να μοιράζουν όλες αυτές τις τηλεοράσεις στη γειτονιά», δήλωσε ο Κρολ σε συνέντευξή του στο WTVR. «Νομίζω ότι είναι μόνο μια φάρσα. Μερικοί φοιτητές που απλώς βαριούνται».

Η αστυνομία του Ενρίκο λέει ότι οι ένοχοι, αν βρεθούν, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παραβίαση ιδιωτικού χώρου και παράνομη εναπόθεση απορριμάτων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό στη Βιρτζίνια. Μόλις πέρυσι, περισσότερες από δύο ντουζίνες τηλεοπτικές συσκευές εγκαταλείφθηκαν στις μπροστινές πόρτες σπιτιών σε πολλές γειτονιές της περιοχής.

Εκείνη την εποχή, υπήρχε περισσότερο σκεπτικισμός παρά γέλιο μεταξύ των παραληπτών.

«Οι άνθρωποι τις αποκαλούσαν Δούρειους ίππους, λέγοντας: «Μην τις βάζετε στο σπίτι σας. Ποιός ξέρει τι μπορεί να συμβεί», δήλωσε ο Ρόμπιν Σορ, κάτοικος της περιοχής, τον Αύγουστο του 2018.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη προσδιορίσει εάν τα δύο περιστατικά ήταν μεμονωμένα γεγονότα ή μία γενικευμένη κατάσταση.

Tags:
τηλεόραση, αστυνομικοί, ΗΠΑ, Βιρτζίνια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK