16:22 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα 10χρονο αγόρι έγινε βορά κροκοδείλου ενώ επέστρεφε με βάρκα σπίτι του. Ο πατέρας και οι γείτονες του παιδιού έσπευσαν να βρουν το παιδί στο ποτάμι. Το μόνο που κατάφεραν είναι να εντοπίσουν το κεφάλι και το πόδι του

Κροκόδειλος καταβρόχθισε 10χρονο αγόρι στο Παλαουάν των Φιλιππίνων, στην πιο πρόσφατη επίθεση των σαρκοβόρων, αμφίβιων αρπακτικών στην περιοχή, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η επίθεση συνέβη όταν το αγόρι επέστρεφε σπίτι μέσα σ’ ένα μικρό βαρκάκι, μαζί με τα αδέρφια του, το βράδυ του Σαββάτου, σε ποτάμι στο Μπαλαμπάκ.

«Το θύμα πήγε σε μαγαζί μαζί με τ’ αδέρφια του, στην άλλη πλευρά του ποταμού. Κατά την επιστροφή, ένας κροκόδειλος άρπαξε το θύμα μέσα από τη βάρκα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Αμέσως, ο πατέρας του παιδιού και γείτονες και συγγενείς έσπευσαν να βρουν το παιδί στον ποταμό, αλλά μάταια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «την Τετάρτη το πρωί, βρέθηκαν μόνο το κεφάλι και το δεξί πόδι του παιδιού σε τμήμα του Μαγκρόβιου Δάσους, στην περιοχή του ποταμού.

Η οικογένεια, αφού καθάρισε τα απομεινάρια του παιδιού, τα έθαψε σε μια συγκινητική τελετή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια αρκετοί άνθρωποι δέχτηκαν επιθέσεις ή έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή από κροκοδείλους του αλμυρού νερού, που ζουν στην περιοχή.

Πρόσφατα, κροκόδειλος άρπαξε και καταβρόχθισε κορίτσι που έπαιζε κοντά σε ποτάμι. Ενώ, ένας πατέρας αναγκάστηκε να δαγκώσει τον κροκόδειλο για να απελευθερώσει το γιο του από τα σαγόνια ενός πεινασμένου κροκόδειλου που του είχε επιτεθεί.

Tags:
επίθεση, Φιλιππίνες, κροκόδειλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK