22:03 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ιδιοκτήτρια του sex shop εξήγησε ότι η λειτουργία του καταστήματος αποσκοπεί στην αποκατάσταση του σεξ και των στενών επαφών μεταξύ των ανθρώπων.

Sex shop, με στόχο να «βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον αισθησιασμό στη βάση του Ιουδαϊσμού», αποφάσισε να ανοίξει η Χάνα Μποτεάτς, κόρη του Ισραηλινού ραβίνου Σμούλι Μποτεάτς.

Η Χάνα, στο παρελθόν είχε γράψει το βιβλίο «Kosher Sex: Μία συνταγή για το Πάθος και την Οικειότητα».

«Το “Kosher Sex” σχετίζεται με την επανάκτηση του σεξ και την ανάκτηση αυτού που υποτίθεται ότι βρίσκεται στην αρχή, το οποίο δημιουργεί τις στενές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων» δήλωσε η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα «Haaretz».

Και πρόσθεσε: «Η σεξουαλικότητα έχει να κάνει μ’ αυτό. Κατά μία έννοια, είναι ό,τι πιο ιερό μπορείς να κάνεις. Μπορεί επίσης, να υποβαθμιστεί σε κάτι που βλέπουμε σήμερα στην κοσμική κοινωνία, όπου η σεξουαλικότητα συνοδεύονται από σκάνδαλα. Οι άνθρωποι τη (σ.σ. σεξουαλικότητα) συνδέουν με τον πόνο».

Στο κατάστημα, όπως παραδέχθηκε η Μποτεάτς, έρχονται πελάτες όλων των ειδών. Μάλιστα, επικαλέστηκε ως παράδειγμα έναν 80χρονο θρησκευόμενο, ο οποίος ήθελε να αγοράσει έναν δονητή για τη σύζυγό του, με αφορμή την επέτειο γάμου τους.

«Νόμιζα ότι είχε χαθεί. Αλλά όχι, ήταν στο σωστό μέρος» σημείωσε με νόημα, διαβεβαιώνοντας ότι «έχουμε κάτι… για όλους».

Το sex shop, όπως είναι φυσικό, δεν πουλάει θρησκευτικά προϊόντα. Όμως, κάνει μία εξαίρεση πριν από κάθε Σαββατοκύριακο, δίνοντας σε κάθε πελάτη από ένα κερί.

«Έναν δονητή και ένα κερί. Αυτό είναι που χρειάζεσαι για το βράδυ της Παρασκευής» δήλωσε, με νόημα.

Σχετικά:

Καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ μετά από σφάλμα στο σύστημα αποσκευών
Tags:
κατάστημα, ραβίνος, Ισραήλ, ερωτικές σχέσεις, έρωτας, σεξ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK