03:40 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το κοριτσάκι γεννήθηκε μόλις 25 εβδομάδων στις 24 Μαΐου και ζύγιζε μόλις 850 γραμ. Ο δίδυμος αδερφός της ήρθε στον κόσμο 2,5 μήνες αργότερα στις 9 Αυγούστου, ζυγιζοντας 2,9 ολόκληρα κιλά.

Με 2,5 μήνες διαφορά έφερε στον κόσμο τα δίδυμά της μια γυναίκα από το Καζακστάν, εξαιτίας μιας σπάνιας ιδιομορφίας του σώματός της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της στις 24 Μαΐου, έπειτα από μόλις 25 εβδομάδες κύησης. Ζύγιζε μόλις 850 γραμμάρια και χρειάστηκε νοσηλεία στην εντατική μονάδα για να επιβιώσει.

«Όμως ο γιος μου δεν βιαζόταν να γεννηθεί», λέει συγκινημένη η νεαρή γυναίκα από το Καζακστάν. Το αγοράκι γεννήθηκε 2,5 μήνες αργότερα από την αδερφούλα του. Ζύγιζε 2,9 κιλά και πρόκειται για έναν «δυνατό ήρωα πολεμιστή», όπως λέει η μητέρα του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πιθανότητες να γεννηθεί ένα μωρό υγιές από μητέρα με το πρόβλημα της Λίλιας από το Καζακστάν είναι μία στα 50 εκατ.

Η νεαρή κοπέλα ήταν τρομοκρατημένη όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη, αλλά όπως λέει «χάρη στους γιατρούς, θριαμβεύσαμε! Αυτό που πετύχαμε ήταν ένα θαύμα. Τα παιδάκια μου τώρα ζυγίζουν 3 κιλά και ετοιμάζονται να πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο», λέει εμφανώς συγκινημένη η νεαρή μητέρα.

Το όνομα της μικρούλας είναι επίσης Λίλια, όπως λένε και τη μητέρα της, ενώ το δίδυμο αγοράκι ονομάζεται Μαξίμ.

Tags:
εγκυμοσύνη, Καζακστάν, δίδυμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK