04:36 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Οι πιγκουίνοι είναι από τα πιο κοινωνικά ζώα του πλανήτη και πραγματικά λατρεύουν τα παιχνίδια, ακόμη και με τους ανθρώπους. Το ίδιο ισχύει και με το φίλο μας, που χάρη στην αστείρευτη περιέργειά του έγινε ο πρωταγωνιστής ενός απολαυστικού βίντεο.

Τα γλυκύτατα πιγκουινάκια είναι από τα πιο κοινωνικά ζώα αυτού του πλανήτη, είτε ζουν ελεύθερα στη φύση είτε στην αιχμαλωσία εντός κάποιου ζωολογικού κήπου.

Το ίδιο ισχύει και με τον φίλο μας που ζει κλεισμένος σε ένα ζωολογικό κήπο. Είδε τη σκιά του χεριού ενός επισκέπτη κι αποφάσισε να τη μετατρέψει στο αντικείμενο του πόθου.

Το τι επακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός, πραγματικά, απολαυστικού βίντεο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πανέμορφοι πιγκουίνοι είναι αμφίβια πουλιά που έχασαν την ικανότητά τους να πετούν εδώ και εκατ. χρόνια.

Όμως, χάρη στα πανίσχυρα πτερύγιά τους, οι πιγκουίνοι είναι άριστοι κολυμβητές, ενώ στον πάγο έχουν βρει τον τρόπο να γλιστρούν, αναπτύσσοντας αξιοσέβαστες ταχύτητες.

Είναι, εξάλλου, τα πουλιά με τις μεγαλύτερες κολυμβητικές και καταδυτικές ικανότητες, ενώ μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους κάτω από το νερό για τουλάχιστον 20 λεπτά της ώρας.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
viral βίντεο, Ζωολογικός Κήπος, Πιγκουίνοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK